Kleurplaten omzetten in kleuren tekening voor flex en vinyl met de SCAL “uit elkaar halen” functie – Handleiding

Wist je dat je bijna elke tekening die je vind op Google met Sure Cuts alot vrij makkelijk kunt omzetten naar een SVG bestand om deze vervolgens te gebruiken voor een meerkleurig design met flex of vinyl?

Wat heb je nodig? Een grote scherpe kleurplaat van internet. Let daar bij op dat de buitenlijnen gesloten zijn! Deze kun je wel sluiten maar daar besteden we in een latere video aandacht aan. En zorg dat de afbeelding lekker groot is. Via google/tools kun je kiezen om alleen de grote afbeeldingen te tonen. (Tip: In het Engels vind je meer resultaten, gebruik dan Coloring page in je zoek term)

Vervolgens traceer je de afbeelding. Heb je dat gedaan kun je de lagen splitsen door rechter muisknop op je design te klikken en te kiezen voor “Uit elkaar halen”. Nu zijn alle onderdelen los van elkaar en kun je ze gaan kleuren.

Bij het verzende naar je machine adviseer ik om dit per kleur laag te doen. En maak van elke kleur laag 1 groep. Zo maak je het je zelf makkelijk.

LET OP:  Alle designs zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik! En mogen niet verkocht worden.

Geen zin om Winnie the pooh zelf te maken? Download de files hier onder:

Geen zin om zelf te prutsen? Download hier de 2 voorbeelden.

Downloads:

Baby Winie - SVG

Baby Winnie - FCM

Baby Winnie - StudioLosse lagen (Alleen SVG):

Achtergrond zwarte laag - Lichaam - Trui + Tong - Voetjes

Ben je blij met alle uitleg? Denk er dan ook eens over na om een kleine donatie te doen. Van deze donaties houden wij de site in stand en kunnen we nog meer leuke projecten mogelijk maken! Ook 1 a 2 euro’s zijn altijd welkom! Doneer je meer als 10 euro? Dan mag je een verzoek voor een filmpje doen!

Nederlandse uitleg Kleurplaten omzetten in kleuren tekening voor flex en vinyl met de SCAL op Youtube

Geef een reactie