Je bekijkt nu Doosjes parade – Templatemaker.nl – Uitleg en gebruik van website

Vandaag in de doosjes parade een hele hoop doosjes! van een Hartjes vorm, tot een luier doos. Van ronden doosjes tot een …grafkist. Met templatemaker maak je ze allemaal. En een mooie optie is dat je ze meteen als SVG kunt opslaan en in jouw machine kunt gebruiken. (Zie hier de uitleg voor de Brother machine)

Templatemaker.nl bevat een hele reeks met verschillende doosjes. Het enige wat je moet doen is de maten opgeven zoals jij die wilt hebben. Bij elk doosje staat een tekening welke maat wat inhoud voor het doosje. Daarna kun je hem als een SVG downloaden onder de  “meer opties” knop. Hoe handig is dat! Meerdere van deze doosjes heb ik al gemaakt en ik moet zeggen ze zijn stuk voor stuk perfect!

Check ze zelf uit op: Templatemaker.nl

Nederlandse uitleg – Templatemaker.nl – gebruik van website op YouTube

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Karin Cornelissen

    dank je wel voor alle bestanden

Geef een antwoord