Je bekijkt nu Alle digitale stempels makkelijk printen en snijden met Print and Cut functie van Silhouette – Handleiding

Ik ben vast niet de enige die heel veel digitale stempels heeft. Met de Silhouette machines kun je deze super simpel printen, snijden en gebruiken.

Ik heb ooit de brother gekocht voor zijn scan functie. Ik stempel veel en deze wil ik graag uit snijden. Maar ik miste een beetje een snelle simpele oplossing voor mijn digitale stempels (Stempels en bestanden die ik op mijn pc heb staan die ik uitgesneden wil hebben).

Tot ik de print en Cut functie van Silhouette zag. Wat een super functie.

Je moet wel er voor zorgen dat je machine goed gekalibreerd is, maar als je dat hebt gedaan dan is deze functie echt super leuk en makkelijk om te gebruiken. Ik al teveel plaatjes onder tussen uitgeprint en gesneden.

Nederlandse uitleg – Print and Cut functie van Silhouette – Handleiding YouTube

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Jo

    Mag ik reageren op kalibreren ,ik wil best wel een donatie geven maar 10 euro is wel een beetje teveel gevraagd voor een filmpje te kijken van kalibreren. Groetjes Jo.

    1. Carretje

      Beste Jo, we hebben al mail contact gehad. Hopelijk is het filmpje duidelijk!

Geef een antwoord