Je bekijkt nu Live Online workshop 22 okt. – Afbeelding traceren in Brother Canvas Workspace

Beschrijving

Altijd al wat meer uit je Brother Canvas Workspace willen halen? Dan is dit je kans.
In deze workshop gaan we uitgebreid kijken naar hoe je een afbeelding kunt traceren in Brother Canvas workspace. En bespreken we de DO’s En DON’Ts in het gebruik van dit programma

Kennis niveau: Gemiddeld – Je moet Canvas workspace al geïnstalleerd hebben. En je moet al weten hoe je een design laad en naar je machine stuurt.
Heb je dit niet? Hou dan de site in de gaten voor een basis cursus!

Wat ga je leren

Een afbeelding kun je niet zomaar gebruiken als een snij bestand. Deze zul je eerst moeten “Traceren”. Wat houd traceren in? Kun je zomaar alles traceren?
In deze module leer je hoe je het beste de traceerfunctie van Canvas Workspace kan gebruiken, waar je op moet letten en wat hoe wel en wat niet te traceren is.

Als je deze module hebt afgerond, weet je hoe je kunt traceren in Canvas Workspace. Ook weet je hoe je je design naar de machine kunt sturen.
Hieronder kun je zien welke onderwerpen er worden besproken.

Wat zit er niet in

In deze module bespreken we geen andere tools van Canvas workspace in diepte. Deze module richt zich puur op het software gedeelte. Er wordt ook niet uitgelegd hoe het getraceerde design gesneden moet worden op de machine.

Hoe werkt dit?

Deze workshop is online via een programma genaamd “Teams”. Teams is het standaard programma van Microsoft voor het volgen van Online meetings.

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Paula Verstraeten

  Lijkt me hartstikke leuk en zeer leerzaam! Wat jammer nu, dat ik die dag niet beschikbaar ben. Hopelijk organiseer je binnenkort nog eens zo’n cursus, misschien een keer door de week?

  1. Carretje

   Helaas is doorde weeks wat lastiger voor mij. Maar ik zal zeker kijken of er wat variatie in kan brengen in de dagen.

 2. Birgitte Adelerhof

  Had heel graag de workshop gevolgd, maar ben niet in de gelegenheid om straks in te liggen. Bestaat er ook een mogelijkheid om de video terug te kijken?

Geef een reactie