Silhouette Studio

Ik wist niet dat het kon, van de Brother was het bekend maar ook Silhouette maakt het mogelijk om hun software te gebruiken zonder de machine. Natuurlijk is het maar half werken. Want wat doe je met studio zonder een Silhouette machine…

Maar zo kan ik toch jullie al op weg helpen met Sillhouette studio. Vandaag beginnen we maar met de installatie. Ik doe dit allemaal dus zonder een machine aan te sluiten.

De software is te downloaden van af:  https://www.silhouetteamerica.com/software en de V3 versie is zelfs in het Nederlands. (Helaas is hun website dit nog niet :()

Na de download is het gewoon standaard stappen van de installatie volgen en studio is gereed voor gebruik. Bij de eerste keer starten vraagt hij om je te registeren. In deze registratie moet je van alles opgeven wat in mijn ogen Silhouette niks aan gaat. Dus daar heb ik gewoon “Later” geklikt.  En vervolgens kan ik gewoon aan de slag.

Zo simpel is het!

Nederlandse uitleg Installeren Silhouette studio zonder machine op YouTube:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *