Silhouette registreren en éérste gratis file downloaden van de silhoutte store – handleiding
Silhouette studio logo

Als je dan Silhouette hebt geïnstalleerd dan wil je natuurlijk ook gebruik maken van hun ontzettend grote online winkel. En nog leuker is, elke week staat er een gratis design in de store die je zo kunt downloaden zonder dat je er voor moet betalen!  Die willen we natuurlijk meteen scoren.

Dus hup Silhouette geopend, op de “Winkel” gebruikt in het hoofdscherm en op “Register” want je zult moeten inloggen wil je iets er van af kunnen halen. Wat me meteen op valt is dat ik bij deze registratie geen privé gegevens hoeft op te geven.  Voor mij prima en binnen een paar minuutjes had ik mijn account geregeld en kon ik de gratis file downloaden.

Nederlandse uitleg Silhouette registreren en éérste gratis file downloaden van de Silhoutte store op Youtube

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. petra

    Hallo,

    Ik heb het ook gedownload maar nu is m’n vraag hoe krijg ik het goed opgeslagen zodat ik het kan gebruiken in m’n canvas software?

    Want zo kan ik er niet veel mee😩.

    Groetjes Petra

Geef een reactie