Je bekijkt nu Brother ScanNCut vernieuwde CanvasWorkspace…. – Handleiding
Canvas workspace - logo

Op Facebook gingen al wat geruchten maar het is dus waar. Sinds 01-02 heeft Brother hun CanvasWorkspace geïntroduceerd. Geheel met nieuwe logo en ….. ja dat was het zoon beetje.

De login ziet er ook net even wat anders uit. Maar eenmaal ingelogd werkt CanvasWorkspace gewoon identiek aan hun ouden systeem. Ik zie (Maar misschien ligt dat aan mij) maar enkele kleine aanpassingen. Maar niks noemenswaardigs.

Ben ik teleur gesteld hier in? Ja… behoorlijk. Zoon re-launche van software in nieuwe look and feel is heel ding voor een bedrijf. En als gebruiker verwacht je….Nouw ja verwacht ik gewoon iets flitsend nieuw. Maar nee het is nog steeds traag tussen door. Het nog steeds de basis canvas zoals we deze al zeker 3 jaar kennen.

Verwacht ik nog dingen? Ja dat wel een beetje. Ik vermoed wel dat Brother met nog veel meer groots bezig is maar dat ze dat nog lang niet allemaal bekend hebben gemaakt en dit stap één was van een redesign van hun merk. Maar uhm misschien hadden ze het minder “groots” moeten maken dan dat het werkelijk lijkt.

Nederlandse uitleg van Brother ScanNCut CanvasWorkspace op Youtube

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. lia Van de water

  Als je workspace download , kan je toch al de letters gebruiken die op je pc staan,

  maar hoe het dan verder moet zal je nog eens moeten uitleggen,

  groetjes,

  Lia

 2. Bea van den Belt

  ik dacht dat het een look was van een heel ander programma. Maar telkens als ik probeerde in te loggen op now ja inloggen? ik kwm niet verder dan dat icoon voor workspace en durfde niet meer verder te gaan. Ik ben jou maar weer op gaan zoeken Car, en ja hoor, daar was tie weer dat kleurige icoon. Dus toch!! want ook ik verwachtte er heel veel van. Maar ja ik hou het dan maar op mijn stamps en sticker pakketten om maar weer eens na lange tijd ziek te zijn geweest te gaan beginnen met mijn scanNcut…

  Dank je Carina voor de duidelijke uitleg.

  1. Carretje

   Graag gedaan! En beterschap!

Geef een antwoord