Je bekijkt nu Embossing Kit – Brother ScannCut – Lijn Embossing
Scan N Cut embossing kit

Heb je je wel eens afgevraagd hoe de emobossing kit werkt. In deze driedelige serie laat ik zien hoe je de embossing tool instelt. Hoe je een lijn embossing doet. En hoe je een regio embossing doet.

De embossing kit is voor een 69 euro (op dit moment) te koop. Met deze kit kun je een soort “reliëf maken” waar door het martiaal een driedementionaal idee krijgt. Dit levert hele leuke projecten op. (Om een gelijksoortig effect te maken heb je niet perse deze kit nodig. Bekijk hier voor een alternatief)

In deze eerste Video laat ik ziet hoe je de eerste instellingen door loopt om deze kit aan te zetten en te gaan gebruiken. Bekijk hier de video over de installingen van lijn embossing. in deze video maken we samen een lijn embossing

Geef een reactie