Wist je dat je met Turboflex van Calortrans, maar 3 seconde hoeft te persen! Dat betekend dat deze 80% sneller is dan menig andere flex soorten. Vandaag testen we uit of het ook echt werkt. Of het prettig matriaal is om mee te werken. En wat de resultaten zijn. Deze video word medemogelijk gemaakt door Creaplot. Zij verkopen een hele range van producten van Calortrans. Waar onder deze Turbo flex!

Voor deze Video gebruik ik dit design

Heb je interesse in de flex, dan kun je ze via Creaplot direct bestellen. Of heb je interesse in de Pers? Kijk dan gauw hier!. Ik moet zeggen dat ik verkocht ben! Voor zoon prijs en zo kort persen. Dat is toch super fijn!

Eén reactie op “Calortrans Turboflex van Creaplot testen”

  1. Prachtige resultaten en zo kort persen is natuurlijk super. Bedankt voor de uitleg weer heel duidelijk en ik ga het zeker bestellen voor z’n leuke prijs ook nog. Wat een leuke hobby toch vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *