Kreadoe Beurs 2016 in de jaarbeurs Utrecht

Natuurlijk als verwoede crea fan ga ik met mijn vriendin dit jaar naar de Kreadoe beurs in Utrecht. Dit jaar opzoek naar een mega deal voor de ScanNcut cm700 en alle extra’s die ik er bij wil hebben.  Via webshop van Veltrop heb ik al een mooie aanbieding gehad maar ik wil nog goedkoper dus op naar de beurs.

Ook ga ik op de beurs kijken voor een embossing pen. (Een pen die een plak laagje achterlaat voor hitte embossing)

En natuurlijk voor leuke stempeltjes.

Het is trouwens een aanrader om geen kaartjes direct op de site te kopen van kreadoe. Als je zoekt op Google naar Kreadoe aanbieding dan kom je een hoop leuke korting aanbiedingen tegen om je entree kaartje stukke goedkoper te maken.

Tot ziens op de Krea doe beurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *