Vandaag gaan we samen een basis wens kaart maken in canvas workspace. We gebruiken daar bij alle basis onderdelen van canvas met als resultaat een prachtige verhuis wenskaart

Nederlandse uitleg Basis wens kaart maken met Brother canvas workspaceop YouTube

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. robberecht

  Super goed uitgelegd, Carina.

 2. robberecht

  Carina, ik heb een probleem om de kaart aan te passen in mm. Bij mij is 3’69 ” . Hoe kan ik dit aan passen?

  De kaart maken met een rand erbij lukt perfect. Groetjes Gerda

 3. braeckman hilde

  Hallo Carina, ik probeerde dmv deze video zelf een kaart te ontwerpen, wat min of meer wel gelukt is, maar ik krijg een heel andere lay-out waardoor ik niet dezelfde stappen kan doen als jij. Ik moet steeds op zoek gaan waar alles te vinden is. Kan jij mij zeggen hoe dat zou komen? Ik heb een brother 900 en werk nog in windows7. groetjes Hilde

Geef een antwoord